Асът на Амкар Перм Георги Пеев не скри задоволството си от повиквателната за мачовете на България срещу Белгия и ЮАР. В специално интервю за Гонг полузащитникът сподели, че ще даде всичко от себе си в предстоящите контроли.

„От доста време не съм бил в националния отбор. Ще дам всичко от себе си, за да се представим добре. Радвам се на повиквателната. Не съм се чувал със селекционера. Разговарях със Сашо Динев относно организацията около мачовете. Иначе поддържам непрестанен контакт със Стилиян Петров. Сигурно е с кого ще бъда в една стая. Двамата винаги сме имали много добри отношения”, сподели желаният от Спартак Москва полузащитник.

„Не знам нищо по въпроса със Спартак Москва. Четох това, което тиражират медиите. Стана ми приятно, но не знам нищо повече. С мен никой не е контактувал”, допълни Георги Пеев.

„Това не беше желаното начало за Амкар в първенството. Иначе се радвам, че моята игра се забелязва, хубаво е, че нещата, които опитвам се получават”, отсече юношата на Локомотив София.