Георги Пеев заедно със Захари Сираков бяха за кратко гости в лагера на Локомотив Сф, тъй като имаха късмета да тренират на съседен терен със своя Амкар, докото железничарите играха своя мач с СФК Београд. Двамата дадоха кратки интервюта пред Гонг.

- Георги, добре дошъл на гости при твоя роден отбор Локомотив Сф, където играе твоят роден брат Даниел. Чувстваш се като у дома си май?

- Естествено, приятни са тези мигове, но за съжаление за много малко, след 20 минути имаме тренировка.

- Случайност ли е ,че тук се засичаме?

- Ние тук тренираме. Знаех, че Локомотив ще има контрола, защото се интересувам и се чувам с брат ми. После разбрах, че ще играе тук, на наша земя така да се каже. Алания ни е далечко /б.а. 90 минути път с автобус/, но имах желание дори до там да отида в единия почивен ден, който имаме.

- Локомотив Сф игра една контрола с Металург Донецк и когато видя състава и прочете фамилията Пеев на твоя брат Даниел, украинският колега възкликна: А, това Георги Пеев ли е? Та явно и в Украйна те помнят?

- Радвам се за това, а ето, че вече и брат ми го знаят там. Радвам се за успехите на Локомотив в контролите, дано да продължат така и в шампионата.

- Следиш ли българския футбол, какво се случва при нас, не само в Локо Сф?

- Не е добре, но оставаме с надеждата, че ще се оправи българският футбол.

Георги Пеев: Бях готов да ида и до Алания, за да видя Локо Сф

източник: Gong.bg