Полузащитникът и втори капитан на руския Амкар Георги Пеев разказа за хода на подготовката на отбора, случващото се на лагерите, както и говори за своята нова длъжност - играещ треньор. Той даде обстойно интервю пред официалния сайт на тима от Перм. 

"Приятно е, разбира се, но никаква еуфория няма по повод това решение да стана помощник-треньор", сподели Георги Пеев и продължи. "Засега няма особена разлика в сравнение с това, което беше преди тази длъжност. И преди треньорският щаб понякога се съветваше с мен, а аз както и преди тренирам и участвам в мачовете."

"Като цяло - нищо не се е променило. Що се отнася до лагера, терените тук не са от особено качество, но всички работят, натоварванията се постепенни и което е важно - няма контузени. Що се отнася до мен лично, ще кажа, че последните 4-5 лагера бяха доста по-тежки от сегашния и аз се чувствам сега значително по-добре, отколкото тогава."

"Към плюсовете бих отнесъл и отборите, с които ние играем, сред които има шампион на Узбекистан и победител в азиатската Шампионска лига. Но дори и на този фон ние не изглеждаме зле с победа и три равни мача. Като цяло подготовката протича нормално", заяви още Пеев.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS