Българският национал Петър Занев изигра цял мач за своя Амкар, но "българското дерби" с ЦСКА Москва така и не се състоя. За гостите от руската столица в групата беше Георги Миланов, но той за пореден път така и не помириса терен. 

Иначе домакините от Перм паднаха с 0:1, като за всичките си 90 минути на терена българският бранител се отличи с жълт картон в началото на втората част. Той му беше вдигнат малко след единственото попадение в двубоя. 

То падна в 52-та минута, когато точен беше младокът Тимур Жамалетдинов, който завърши страхотно подаване на Алан Дзагоев. Три минути след това Занев беше декориран в жълто. 

До края на мача Амкар така и не успя да намери път към вратата на московчани, а в последната минута домакините останаха и в намален състав, след като Брине Идову беше изгонен за втори жълт картон в рамките на пет минути. 

След този развой "армейците" събраха 16 точки на третото място, на четири зад лидера Зенит, но преди изиграването на останалите мачове от кръга. Амкар остава на последното място с 5 точки.