Бившият национал Георги Пеев обяви, че по всяка вероятност ще спре с футбола след края на настоящата кампания, когато изтича и договорът му с Амкар Перм. Тогава халфът ще е вече на 37 години. 

Той сподели в интервю за изданието "Ехо Перми", че болките от последните контузии продължават да го измъчват и това го кара да мисли за края на състезателната си кариера. 

"Мисля, че това ще е последната година за мен. За да не е такава, трябва да се случи някакво чудо и да не чувствам повече болки. Засега обаче нещата стоят така, че ще изпълня договора си и ще се откажа."

"Сили да играя имам, но болките ми преминават бавно и това ме кара да за замислям. Миналата година Славолюб Муслин ми казваше да се откажа, но го опровергах на терена, когато се стараех двойно и затова съм му благодарен", сподели българският футболист пред изданието. 

Ако Пеев наистина се откаже от футбола, в Амкар ще остане само един българин, в лицето на Петър Занев. Миналия сезон там играеше и Захари Сираков, но той вече спря с футбола.