на Амкар Перм в двубоя срещу Уфа от 9-ия кръг на руското първенство. Гостуването на тима от Перм приключи при равенство 1:1, което беляза четвъртият пореден двубой без поражение за отбора на Занев.

Визитата на стадион „Нефтяник“ съвсем не беше от лесните, като Уфа имаше териториално превъзходство почти през целия двубой. Първото полувреме приключи без попадения, но второто започна с бърз гол за домакините. В 52-ата минута Александър Сухов намери нигериеца Кехинде Фатай с чудесен пас, а нападателят с огромна увереност стреля покрай вратаря Александър Селихов за 1:0.

Амкар стигна до точката с известна доза късмет. Четвърт час преди края на срещата Стотски не действа съсредоточено в близост до вратата си и си заби автогол. Въпреки усилията на Уфа, резултатът се запази до последния съдийски сигнал.

Макар да не е от най-резултатните тимове дотук през сезона Амкар остава само с 1 загуба от първите си 9 мача, а спечелените 16 точки му отреждат 4-о място в класирането. Лидерът Спартак Москва е с 19, като има и мач по-малко.