Георги Пеев е постигнал споразумение и ще остане още една година в Амкар Перм. Информацията съобщи агентът на футболиста Мирчо Димитров пред руските медии.

Пеев е играч на Амкар от 2007 година, но настоящият му договор изтичаше на 30 юни. До момента българинът не бе постигнал договорка за нов контракт, тъй като от клуба искаха да намалят заплатата му със 70% заради затрудненото финансово състояние на Амкар.

Все пак от клуба са направили подобрена оферта на Пеев и така той ще остане в тима и през следващия сезон.

„Разговаряхме с клуба в лицето на генералния директор Игор Резвухин и изпълнителния директор Денис Маслов и постигнахме разбирателство за нов договор“, разкри Мирчо Димитров. „Намерихме общ език и мисля, че в следващите 2-3 дни договорът ще бъде подписан. Споразумението е за една година.“

„Амкар направи ново предложение за договор. Клубът е съгласен с условията, които поискахме. Най-вече искам да благодаря на Денис Маслов за конструктивната позиция при преговорите. Радвам се, че постигнахме споразумение относно подписването на контракта.“

„Георги обича отбора, града, има добри отношения с ръководството на клуба. Разбира се, той се радва, че ще продължи кариерата си в Перм. Сега Георги е в България. Ще отиде директно за първия лагер на отбора“, допълни агентът на 36-годишния футболист.