Старши треньорът на Амкар Перм Димитър Димитров-Херо се прибра днес в България, където ще прекара кратка почивка в паузата на руския шампионат. След победата при гостуването на Том с 2:1 Димитров говори за Гонг. „След тази победа съм в по-добро настроение. Има доста мачове, в които трябва да се доказваме. Бях притеснен, защото имахме много проблеми последните седмици. Вчера играхме с хора от дублиращия отбор. Надявам се през тези седмици почивка да минат контузиите и да бъдем в много по-боеспособен състав, такъв какъвто бяхме в началото. Амкар има сили да се представи по-добре. Трудното тепърва предстои”, коментира Херо.

Той призна, че чува всякакви слухове по свой адрес. „Не обръщам внимание. Мога да благодаря на президента, че показа изключително добро отношение. Казаха, че по принцип са доволни от работата ми. Очаквам да направят селекцията, за която говорим. Въпреки това са обещали, че ще подсилим отбора”, каза още бургаският специалист.

Димитров призна, че ще събере приятели и познати, с които ще отбележи 50-годишния си юбилей. „След като празнувах в Перм сега ще празнувам и тук. На 19 юни ще събера в Бургас приятели и познати и ще се опитам да изкарам един приятен юбилей”, каза още Димитров.